Thuis

CHANGSHU LONGWELL INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD

Bedrijfprofiel

Werd Internationaal de Handelsco. van Changshulongwell, Ltd opgericht in 2012, gespecialiseerd in etc. het veroorzaken van en het uitvoeren van allerlei dekens, zoals algemene, polaire de vachtdeken van het flanel algemene, valse bont, Sherpa-deken.

 

Aangezien wij altijd het principe van goed geloof houden, zorg de kwaliteit van onze producten en het tevredenstellen van de verkoopdienst ervoor, is onze jaarlijkse verkoop ongeveer 8 miljoen dollar elk jaar en ook verhoogd met 30% elk jaar.

 

PROFESSIONEEL TEAM

In ons bedrijf, hebben wij 4 professionele „verkooppersonen“, heeft iedereen één hen goede ervaring van buitenlandse handel meer dan 5 jaar; Wij hebben 3 ook veteraan „QC“, met hun hard werk, kunnen wij ervoor zorgen alle producten die wij in goede kwaliteit zijn hebben uitgevoerd; Wij hebben ook „documentaire secretaresse“ ervaren, die kan ervoor zorgen dat alle documenten precies in verband met vereiste zonder problemen worden gemaakt.

 

GEKWALIFICEERDE WORKSHOP

Wij hebben onze eigen naaiende workshop van ongeveer 2000 vierkante meters, ongeveer 30 ervaren arbeiders, is onze jaarlijkse capaciteit ongeveer 2 miljoen dekens. Wij hebben authentificatiecertificaat van „BSCI“, ook na wij en bekwaam denken om ander certificaat als „SEDEX“, „OKTEX 100“, „DISNEY“ en anderen te maken.

 

UITGEVOERDE LANDEN

Onze producten zijn wijd populair in de volgende landen: Spanje, Italië, Engeland, België, Macedonië, Kosovo, Israël, Polen, Rusland, de Oekraïne, Doubai, Korea, Thailand, India, Singapore, Maleisië. Amerika, Mexico, Zuid-Amerika

 

WIJ heten u welkom warm om ons bedrijf te bezoeken en fabriek, geloven wij dat u absoluut met ons zult tevredengesteld worden. Geef ons de kans, zullen wij u het beste voorleggen!

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team
  • Contact Us

Wordt Internationaal Co. van Changshulongwell, Ltd opgericht in 2012, zelfs is er enkel 5 jaar, heeft ons verkoopteam goede werkervaring van meer dan 8 jaar, heeft iedereen stabiele klanten en zaken. 

 

Met de groei van bedrijf, in 2017, openden wij onze eigen naaiende fabriek van ongeveer 2000 vierkante meters, die produceren dekens 2 miljoen elk jaar kunnen.

 

Aangezien het bedrijf begint, elk jaar, nemen wij aan allerlei hometextilesmarkten minstens deel 4 keer. Elk jaar, tweemaal in Kantonmarkt, tweemaal in Intertex-Markt. Ook gaan wij aan boord markten, zoals Rusland, Mexico, Japan nemen. Met inspanningen van ons team, wordt onze jaarlijkse verkoop verhoogd met 30% elk jaar.

CHANGSHU LONGWELL INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD CHANGSHU LONGWELL INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD CHANGSHU LONGWELL INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD CHANGSHU LONGWELL INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD CHANGSHU LONGWELL INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD CHANGSHU LONGWELL INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : LONGWELL

Aantal werknemers : 20~50

Jaarlijkse omzet : 5,000,000.00-8,000,000.00

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 70% - 80%